Το ημερολόγιο μου

Παράθυρο στον κόσμο του ταξιδιού και της φωτογραφίας

3rd Edition of INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY - Rossano - The City of Codex. Italy

Ο μικρός μου Malagasi !! Τον συνάντησα κάπου στην Antsirabe στη Μαδαγασκάρη. Αισθάνομαι πολύ τιμημένη και ευγνώμων που είμαι - για τρίτη φορά - μεταξύ των 32 φιναλίστ στο 3η έκδοση της INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY του Rainbow στο Rossano - την πόλη του Κώδικα, στην Ιταλία. Είμαι τόσο υπερήφανη και χαρούμενη που εκπροσωπώ την Ελλάδα!

2rd Edition of INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY - Rossano - The City of Codex. Italy

Αδελφική αγάπη Βουσμάνων στην Ναμίμπια, κοντά στα σύνορα με Μποτσουάνα! Αισθάνομαι πολύ τιμημένη και ευγνώμων που είμαι - για δεύτερη φορά - μεταξύ των 30 φιναλίστ στο 2η έκδοση της INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY του Rainbow στο Rossano - την πόλη του Κώδικα, στην Ιταλία. Είμαι τόσο υπερήφανη και χαρούμενη που εκπροσωπώ την Ελλάδα!

1 st Edition of INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY - Rossano - The City of Codex. Italy

Η Αγορά στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο (Ο.Α.Κ.Α.) στην Αθήνα στην Ελλάδα. Ευρώπη Αισθάνομαι πολύ τιμημένη και ευγνώμων που είμαι μεταξύ των 24 φιναλίστ στο INTERNATIONAL GRAND PRIX OF PHOTOGRAPHY του Rainbow στο Rossano - την πόλη του Κώδικα, στην Ιταλία. Είμαι τόσο υπερήφανη και χαρούμενη που εκπροσωπώ την Ελλάδα!
TOP